Autobedrijf Wisselink weet als universeel ook alles van VW, Audi, Seat en Skoda

  Achterhoek Auto

Aan de Varsseveldsestraatweg 92 in Aalten bent u welkom voor onderhoud, reparatie en verkoop van nieuwe en gebruikte auto's van alle merken (bedrijfs-) auto's. De specialisatie van Autobedrijf Wisselink ligt al jaren bij de merken van de Volkswagen Audi Groep. "Onze klanten profiteren daarbij ook van onze vestiging in Duitsland."

Naast de vestiging in Aalten opereert het autobedrijf namelijk ook al jaren vanuit het Duitse Bocholt. "Met een vestiging en een groot netwerk in Duitsland is het makkelijker om toegang te krijgen tot de markt van kwaliteitsoccasions, specifieke kennis, onderdelen en technische updates. En daar profiteren onze klanten van", vertelt grondlegger Hans Wisselink. 

Autobedrijf Wisselink is een universeel autobedrijf met als specialisme Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. "We beschikken over een moderne werkplaats met daarbij de juiste apparatuur om zo zeer regelmatig storingen en problemen op lossen, ook wel voor collega autobedrijven", vertelt Hans Wisselink. "Onze monteurs gaan net even verder omdat het liefhebbers zijn, die hongerig zijn naar meer kennis en ervaring. En als je alle ervaring goed gebruikt, dan word je wijzer."

Die jarenlange kennis en ervaring stelt ze in Aalten ook in staat om ook complexe klussen te klaren. Motoren en versnellingsbakken worden bijvoorbeeld in eigen huis gereviseerd. Dat geldt ook voor de technisch uitdagende DSG-automaatbakken. "Dit sluit heel goed aan op onze slogan: 'Auto Wisselink; de snelle weg naar goede service en juiste adviezen."

"Als bedrijf gaan we ons 48e jaar in en onze benadering is nog altijd hetzelfde: wij willen onze klanten ten alle tijde helpen als ze een wens of een probleem hebben op autogebied", legt Hans Wisselink uit. Dat het bedrijf ook 's avonds is geopend, vinden veel klanten prettig. 

"We kunnen in de avond storingen oplossen zodat de auto de andere dag weer gebruikt kan worden. We hebben veel bedrijfsauto's in onderhoud en ondernemers waarderen deze service." De klantgerichte houding heeft ervoor gezorgd dat Autobedrijf Wisselink een merk op zich is geworden met veel vaste klanten uit de Achterhoek en ver daarbuiten. (BJK)

Meer berichten