Snelle en betrouwbare service, dat is Auto klein Gunnewiek

  Achterhoek Auto

Al sinds 1989 is Auto klein Gunnewiek een begrip in Lichtenvoorde en omtrek. Diepgravende kennis van alle merken auto's gaat hand in hand met het streven naar hoge klanttevredenheid. Bij het onafhankelijke BOVAG autobedrijf aan de James Wattstraat 15 kunt u terecht voor een grote of kleine reparatie, APK, onderhoud, occasions en ook schadeherstel.

Een tevreden klant omschrijft zijn ervaring treffend op de Auto klein Gunnewiek Facebook-pagina: 'De recensies zijn voornamelijk 5 sterren en ik weet nu ook waarom. Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald en inderdaad een hele prettige ervaring!' In Lichtenvoorde begint de dienstverlening met luisteren naar de wensen van de klant. Zowel bij een technisch mankement als bij de wens van een andere auto.

"De klant geeft aan welke wensen hij heeft en daarmee gaan wij op zoek naar de auto die bij hem past", vertelt Arno klein Gunnewiek die samen met zijn vader Clemens eigenaar is van Auto klein Gunnewiek. Eenmaal gevonden wordt de auto opgehaald, compleet nagekeken door het vakkundige team en waar nodig gerepareerd en rijklaar gemaakt inclusief nieuwe APK.

"Natuurlijk wordt de auto afgeleverd met garantie en ook de historie van de auto wordt zo goed mogelijk in kaart gebracht. Alles is erop gericht dat de klant zorgeloos kan autorijden, voor langere tijd." In Lichtenvoorde kan men ook terecht voor een hybride auto: "Een hybride is stil, zuinig en onderhoudsvriendelijk. Hybrides zijn altijd uitgerust met automaat en dat rijdt vlot en heerlijk relaxed."

De hoge kwaliteitsstandaard geldt ook bij onderhoud of reparaties. Het monteursteam van Auto klein Gunnewiek wordt jaarlijks bijgeschoold door de twee grootste opleiders in autotechniek: Innovam en GMTO. Dit zorgt ervoor dat alle merken auto's van alle bouwjaren welkom zijn in de werkplaats. In combinatie met de modernste apparatuur, denk aan laptops en tablets, wordt zelfs de meest complexe storing opgespoord en opgelost. (BJK)

Meer berichten