Auto Huitink helpt je ook bij autopech in buitenland

  Achterhoek Auto

Auto Huitink Assistance is de naam van de eigen pechhulpservice van het gelijknamige autobedrijf uit Groenlo. Voor slechts 29,95 euro per jaar zijn klanten 24/7 verzekerd van hulp in binnenland én buitenland. "Als je komt te staan met autopech wil je gewoon zo snel mogelijk geholpen worden."

Om de klanten goed te kunnen helpen, heeft Auto Huitink de pechhulp in eigen beheer genomen. Dat is niet alleen goedkoper (de grote aanbieders vragen zomaar 120 euro voor vergelijkbare dekking), maar ook efficiënter. Zeker als de auto het begeeft in het buitenland, schetst Eric Huitink.

"Wij regelen in zo'n geval allereerst dat de auto en de inzittenden van de snelweg worden vervoerd naar een berger of autobedrijf, daarna gaan we met de klant in overleg wat de wens is. Als repareren ter plekke teveel tijd kost, dan rijden wij vanuit Groenlo naar onze klant toe met een vervangende auto."

En die doortastende werkwijze kan zomaar een halve dag of een hele dag minder verlies en dus meer vakantieplezier opleveren. "Dat is natuurlijk ons eerste doel: zorgen dat de vakantie door kan gaan." Maar ook bij autoproblemen dichtbij is Auto Huitink Assistance uitermate handig bij autoproblemen, want ook calamiteiten in de woonplaats zijn gedekt.

Eric Huitink: "Als je een lekke band hebt, maar je auto geen reserveband meer heeft. Of als je auto op slot zit en je sleutels in de auto liggen, de accu leeg is omdat het licht heeft aangestaan, of als je per ongeluk de verkeerde brandstof hebt getankt. En dat is bij andere aanbieders vaak niet gedekt. Bij ons wel."

De verregaande service past in de filosofie van Auto Huinink. "We steken onze hand in het vuur voor auto's die bij ons in onderhoud zijn. Wij willen kwaliteit leveren. De kans dat een storing opspeelt achten wij heel klein. Daarom kunnen we onze pechhulp tegen zo'n lage prijs aanbieden en staan we klaar voor onze klant mocht hij of zij een keer pech hebben." (BJK)

Meer berichten