Gratis pechhulp binnen Nederland bij Auto Westerveld

  Achterhoek Auto

'Wat zouden onze klanten graag willen?' Bij Auto Westerveld stellen ze die vraag doorlopend. Het Achterhoekse autobedrijf met vestigingen in Sinderen, Varsseveld en Doetinchem stelt het ontzorgen centraal en daar zijn de klanten heel blij mee. "We zijn minder van het roepen en meer van het doen."
 
Verspreid over drie werkplaatsen zijn bij Auto Westerveld dagelijks liefst 25 techneuten in de weer om de auto's van klanten in topvorm te houden. "Een werkplaats met deze omvang opbouwen lukt alleen als je het vertrouwen van je klanten hebt en houdt", meldt directeur Han Westerveld nuchter.

Het familiebedrijf (sinds 1921) maakt de geijkte termen 'kwaliteit' en 'service' waardoor bijvoorbeeld standaard een half jaar garantie te geven op uitgevoerde reparaties. "Wij staan voor de kwaliteit van ons werk, dus vinden wij het niet meer dan logisch dat de klant 6 maanden garantie krijgt."

Nog een onderscheidende extra service is de gratis pechhulp binnen Nederland. "Als een auto vast bij ons in onderhoud is, dan durven wij de betrouwbaarheid te garanderen door het aanbieden van gratis pechhulp", legt Han Westerveld uit. "Klanten worden 7 dagen in de week, 24 uur per dag geholpen binnen Nederland, mochten ze onverhoopt toch stilvallen met hun auto." 

Ook typisch Auto Westerveld: een stapje harder lopen als de situatie erom vraagt. Bijvoorbeeld als net voor de reis naar de wintersport de auto van een klant de geest geeft. "Juist dan kun je het verschil maken. In zulke speciale gevallen maken we graag ruimte, zodat het gezin alsnog veilig en met een glimlach op vakantie kan." 

Verregaand ontzorgen tekent Auto Westerveld. "We maken 'kwaliteit en service' graag zo concreet mogelijk. Zoals bij het opslaan van zomerbanden voor onze klanten. In ons magazijn liggen 3000 banden, van 750 auto's, zodat mensen daar zelf niet mee hoeven slepen.", besluit Han Westerveld. (BJK)

Meer berichten