Ook bij schade staat Autobedrijf Willemsen voor u klaar

  Achterhoek Auto

Een aanrijding is vervelend om mee te maken. Na bekomen te zijn van de schrik begint ook het tijdrovende regelwerk om de autoschade hersteld te krijgen. Autobedrijf Willemsen in Silvolde ontzorgt haar klanten al jaren bij alles rondom autoschade. "Juist dan willen we het verschil maken."

Autobedrijf Willemsen aan de Ulftseweg 87-A is thuis in alles wat met autorijden te maken heeft. Naast APK, onderhoud en reparatie weet het team in Silvolde ook raad bij zoekopdrachten voor nieuwe en gebruikte auto's, ruitschade, aircoservice en dus ook bij schadeherstel.

"Wij hebben een eigen schadeherstelafdeling waar twee vakmannen de auto's van onze klanten met veel passie en precisie herstellen. Ook bij het repareren van schades telt maar één ding: kwaliteit", vertelt Sjaak Reulink van Autobedrijf Willemsen. 

"Als we hier iets doen, dan doen we het goed. Niet alleen uiterlijk, maar ook met het oog op veiligheid. We zijn gecertificeerd door Bovag, die de kwaliteit van het schadeherstel in de gaten houdt." In Silvolde helpen ze niet alleen bij het letterlijk herstellen van de schade, maar bij het totale traject. 

Zodra een klant meldt dat hij of zij schade heeft gereden, neemt Autobedrijf Willemsen onmiddellijk het regelwerk uit handen. "We zorgen dat de auto wordt afgesleept en naar ons wordt gebracht. Vervolgens maken wij de afspraak met de verzekeringsexpert, waarbij wij nadrukkelijk het belang van de klant vertegenwoordigen", benadrukt Sjaak Reulink.

Het beste resultaat voor de klant is het doel, waarna Autobedrijf Willemsen de opties voor herstel bespreekt alvorens de schade te gaan herstellen. In de tussentijd is een vervangende auto mogelijk. Is sprake van een total loss, dan spreekt Sjaak Reulink zijn uitgebreide netwerk aan om in zo kort mogelijk tijd een vervangende auto te vinden die aan de wensen van de klant voldoet. "En hierbij staat kwaliteit natuurlijk ook weer centraal." (BJK)

Meer berichten