'Suzuki sterk in sportiviteit en betrouwbaarheid'

  Achterhoek Auto

Suzuki kwam onlangs weer als betrouwbaarste automerk uit de bus met een 97,7 procent betrouwbaarheid. Het is één van de redenen dat vele automobilisten uit de Achterhoek de weg kennen naar Autobedrijf Suzuki Winkelhorst in Aalten. Het dealerschap in het Japanse merk wordt gecombineerd met officiële service voor Daihatsu, plus het onderhouden, repareren en verkopen van alle merken auto's.

Alweer bijna een jaar geleden nam Martien Finkenflugel het stokje over van Dick Winkelhorst. De oprichter is nog steeds betrokken bij het bedrijf en het team van vijf is al jaren ongewijzigd. Net als de sfeer en werkwijze. "De Achterhoekse gemoedelijkheid en 'doen wat je zegt' vinden we heel belangrijk", benadrukt Martien Finkenflugel.

De persoonlijke nuchtere omgang met de klanten past uitstekend bij het Suzuki dealerschap. Aan de Hogestraat 91 staan altijd de nieuwste Suzuki modellen klaar voor een proefrit, zoals de Swift, Vitara, Ignis, Jimny of Baleno. "Suzuki is sterk in sportiviteit en betrouwbaarheid. Ook hebben we altijd nog zo'n 30 gebruikte auto's staan van diverse merken. We zijn servicepunt voor Daihatsu en keuren, onderhouden en repareren auto's van alle merken."

Trots is Martien Finkenflugel, ooit op 18e als monteur begonnen bij Autobedrijf Winkelhorst, op de trouwe klantenkring, waarbij ook mensen uit het westen voor het Aaltense bedrijf kiezen. "We hebben mensen uit andere delen van het land die hun vakantie in de Achterhoek combineren met keuring en onderhoud aan hun Suzuki of zelfs hun nieuwe auto persé hier willen kopen."

Naast regulier onderhoud is Autobedrijf Suzuki Winkelhorst ook het adres voor onder meer schadeherstel, winterbanden en pechhulp. Meedenken met de klant staat daarbij altijd centraal. "Voor kleine reparaties hoef je bijvoorbeeld geen afspraak te maken. En bij reparaties of onderhoud bellen we altijd voordat we kosten gaan maken", besluit Martien Finkenflugel. (BJK)

Meer berichten