MG Auto's wil Achterhoekse automobilist alles bieden

  Achterhoek Auto

Eén adres voor alles wat met autorijden te maken heeft. MG Auto's in Ulft heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een autobedrijf waar de wens van de klant wordt waargemaakt. Een greep uit de lange lijst activiteiten: verkoop van occasions én nieuwe auto's, APK, reparatie en onderhoud, maar ook schadeherstel, auto reconditionering, inbouw van carkits, navigatie en audio, en herstel van lichtmetalen velgen.

Het epicentrum van al deze activiteiten is het pand van MG Auto's aan de Oerseweg 15 in Ulft. "Al onze diensten voeren we in eigen huis uit", vertelt Masallah Genc, eigenaar van MG Auto's. "Zo hebben we grip op de kwaliteit en heeft de klant het voordeel van één aanspreekpunt. Door alles zelf te verzorgen kunnen we onze klanten ook snel helpen."

Want ook dat is MG Auto's: direct aan het werk gaan met de wens van de klant. "Als mensen mij vragen om een bepaalde auto te zoeken, dan ga ik daar zo snel mogelijk mee aan de slag. Bij ons blijft niets weken liggen." Daarbij maakt het niet uit of het om het eerste autootje gaat voor de dochter des huizes die net haar rijbewijs heeft gehaald, of de autoliefhebber die een nieuwe Porsche 911 wenst. "Ons motto: de beste auto voor het budget."

Het streven naar kwaliteit staat ook centraal in de werkplaats, waar wordt gewerkt aan auto's van alle merken en bouwjaren. "Als bij de APK zaken aan het licht komen die vernieuwd dienen te worden of onze monteurs stuitten op adviespunten, dan bellen we altijd eerst met de klant", benadrukt de eigenaar van MG Auto's. "We gaan pas vervangen als de klant akkoord is." (BJK)

Meer berichten