'Mensen krijgen bij mij waar voor hun geld'

  Achterhoek Auto

De jarenlange kennis van Frans Gerritsen in het autovak komt sinds een paar maanden samen in Autobedrijf AFG. Vanuit het vernieuwde pand aan de Industriepark 6 in Zelhem doet Frans het net even anders. "Ik wil mensen de kans bieden om auto te rijden tegen overzichtelijke kosten."

In het bedrijfsleven heet het 'lean en mean', Frans noemt het zelf zoals het is: "We houden de kosten laag en daar profiteren onze klanten van." Het autobedrijf is nog maar koud open en heeft nu al een flink aantal mensen aan goede gebruikte auto's geholpen. 

"We hebben altijd zo'n 25 à 30 auto's staan van allerlei merken en types. Gezinsauto's, auto's met een hoge instap voor senioren, sportieve auto's; van alles", vertelt de eigenaar Autobedrijf AFG.

"Wat de auto's allemaal gemeen hebben is een scherpe prijs, een kloppend verleden en een hoge kwaliteit." Omdat Frans zich ook bezighoudt met import en export is een constante stroom van kwaliteits-occasions gewaarborgd. 

Ook gaat Frans op wens van de klant op zoek naar dé auto die past bij de klant. Zijn jarenlange ervaring en omvangrijke netwerk in binnen- en buitenland zorgt vrijwel altijd voor succes. Waarbij de ervaren automan uiteraard het kaf van het koren scheidt.

"Kwaliteit is belangrijk. Ik zit in Zelhem, een fijn dorp waar iedereen elkaar kent. Wat denk je wat er gebeurt als ik hier slechte auto's verkoop?" Naast de verkoop van gebruikte auto's kennen mensen ook terecht voor onderhoud en reparatie bij het RDW-erkende autobedrijf.

Frans Gerritsen: "Omdat we lage kosten hebben, kunnen we een zeer scherp uurtarief berekenen. Voor 25 euro per uur ex.BTW verzorgen we onderhoud en reparatie en bereiden we uw auto voor op de APK-keuring. En dat in eigen beheer. Onze instelling is om te laten zien dat autorijden niet persé duur hoeft te zijn." (BJK)

Meer berichten