Ruitschade? GlasGarage Groenlo lost het op!

  Achterhoek Auto

Dat ene steentje of straks ineens een scheur door de winterse kou. Bij autoruitschade is Glasgarage Groenlo hét adres. Om het vakmanschap, maar ook omdat GlasGarage Groenlo de enige specialist in de regio is dat voor (bijna) alle verzekerings- en leasemaatschappijen sterretjes mag repareren en/of ruiten mag vervangen. 

GlasGarage Groenlo bestaat dit jaar 10 jaar en is onderdeel van Auto Huitink. Logisch dat het ook is te vinden aan de Batterij 16 pal aan de N18. Door de samenwerking met GlasGarage, de keten van autoglas specialisten in Nederland, is kwaliteit en gemak gewaarborgd. "Wij zorgen voor rechtstreekse schadeafhandeling met de verzekerings- en leasemaatschappij, tegen het laagst mogelijke eigen risico voor de klant", vertelt Jacky Mellendijk van GlasGarage Groenlo.

De vakmensen in Groenlo geven levenslange garantie op de uitgevoerde werkzaamheden om te onderstrepen dat een ruitreparatie of ruitvervanging met de grootste zorg wordt uitgevoerd. Glasgarage Groenlo is aangesloten bij Focwa en Glasgarant waarmee de kwaliteit van de geleverde diensten nog eens extra wordt onderstreept. "Automobilisten die niet zijn verzekerd tegen ruitschade helpen wij ook graag. We maken vrijblijvend een scherpe offerte."

Nu steeds meer hightech systemen opduiken in auto's zoals Dynamic cruise control, grootlichtassistentie, voetgangersdetectie, afstandmeters en rijbaansignaleringen komt nog meer vakmanschap kijken bij voorruitvervanging. "Deze zogenaamde 'Advanced Driver Assistance Systems' (ADAS) maken gebruik van een camera achter de voorruit. Bij vernieuwen van de voorruit is in veel gevallen een reset en/of kalibratie nodig", legt Jacky Mellendijk uit.

"Met hoogwaardige meetapparatuur van Hella Gutmann en merkspecifieke apparatuur worden deze systemen weer ingeregeld, zodat ze foutloos werken en u weer veilig de weg op kunt." Tot de service behoort ook een gratis inspectie van uw voorruit. Dit kan zonder afspraak, en een ster wordt gerepareerd terwijl u een kop koffie drinkt. Is ruitvervanging nodig, dan staat een gratis leenauto klaar.

"Bij ons draait het om Achterhoekse klantvriendelijkheid én kwaliteit", benadrukt Jacky Mellendijk. "Wij zijn niet merkgebonden en kunnen u daardoor optimaal adviseren. Of het nu gaat om  een privé auto's of een lease-auto's; wij staan ten allen tijde voor u klaar." (BJK)

Meer berichten