Autobedrijf Wisselink staat ook 's avonds voor u klaar

  Achterhoek Auto

Ruim 45 jaar geleden begon Hans Wisselink voor zichzelf. Een keuze waar veel automobilisten in Aalten en omstreken hem sindsdien dankbaar voor zijn. 'De snelle weg naar de goede service', is de slogan die het team dagelijks waar probeert te maken met vakkennis, inzet en passie. Voor auto's en zeker ook voor de klanten.

Het witte gebouw aan de Varsseveldsestraatweg 92 is waar het allemaal gebeurt. Onderhoud, reparatie en verkoop van nieuwe en gebruikte auto's van alle merken (bedrijfs)auto's met als specialisatie Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. De specialisatie is logisch, aangezien Hans Wisselink (uiterst links op de foto, red.) zijn carrière een 55 jaar geleden begon als monteur bij een VW- en Audi-dealer Langwerden.

"Ik had zo mijn eigen ideeën over service en hoe je een autobedrijf moet runnen, dus begon ik voor mezelf. In de schuur naast mijn huis." Inmiddels is de tweede generatie actief in het bedrijf. Hans' zoons Haiko en Hugo zorgen voor de continuïteit. Het team is gegroeid tot 15 mensen. In de bijna vijf decennia is Autobedrijf Wisselink een merk op zichzelf geworden met veel vaste klanten uit de Achterhoek maar ook daarbuiten. 

"Pas geleden ben ik nog naar Beverwijk gereden om een auto van een vaste klant op te halen voor onderhoud. Al is zo ver weg natuurlijk wel een uitzondering", vertelt de nestor van het bedrijf met een glimlach. Het vertrouwen in het team van Autobedrijf Wisselink is groot. Het geheim? "Meedenken met en helpen van de klant. De duurste oplossing is niet altijd automatisch de beste oplossing."

Altijd zijn zo'n 20 kwaliteitsoccasions op voorraad waaronder meerdere Audi's en VW's. Is de auto van uw dromen net verkocht, dan gaat Autobedrijf Wisselink graag voor u op zoek. Ook in het buitenland. "We hebben in het Duitse Bocholt een bedrijf opgezet, dat is gericht op het selecteren en importeren van kwaliteitsoccasions. Wij controleren altijd de historie van een auto voor aankoop. Importeren is interessant omdat de auto bijna altijd meer opties heeft en het grote aanbod voor gunstige prijzen zorgt."

Uniek zijn de lange openingstijden van het autobedrijf. Van maandag tot en met donderdag zijn klanten ook 's avonds van 18.30 uur tot 20.30 uur welkom. "Overdag langs komen is voor mensen vaak lastig. Nu kunnen onze klanten ook 's avonds terecht voor vragen en (kleine) reparaties." Deze service sluit ook goed aan bij een ander specialisme van onderhouden van wagenparken van bedrijven. Autobedrijf Wisselink mag dan bijna 50 zijn, ze blijven met de tijd meegaan en vooruitdenken. (BJK)

Meer berichten