'Wij hebben onze eigen formule: kwaliteit'

  Achterhoek Auto

Wie in Silvolde of omgeving ontzorgd wil worden bij alles wat met autorijden te maken heeft, zou heel goed voor Autobedrijf Willemsen kunnen kiezen. Naast APK, onderhoud en reparatie kun je aan de Ulftseweg 87-A ook terecht voor occasions in alle soorten en maten, zoekopdrachten, ruitschade, aircoservice en schadeherstel.

Sinds 1982 gaan ze bij Autobedrijf Willemsen uit van hun eigen kracht. Zonder merkdealerschap of verbinding met een garageformule. "We zijn uiteraard wel aangesloten bij de Bovag, maar voor het overige hanteren we onze eigen formule: kwaliteit. En dat wordt opgemerkt en gewaardeerd door onze klanten", vertelt Sjaak Reulink van Autobedrijf Willemsen.

De klantenkring weet het bedrijf vanuit een ruime kring om Silvolde te vinden en soms zelfs van veel verder weg. "We hebben zelfs klanten uit Hengelo Overijssel en Meppel die ons trouw blijven. In plaats van lokaal een garage te zoeken, combineren ze APK of onderhoud met een familiebezoek in Achterhoek. Dat is een mooi compliment."

Het 6-koppige monteursteam van Autobedrijf Willemsen weet raad met alle merken auto's en op het occasionplein staat een net zo grote dwarsdoorsnede van type, merk, model en prijs. "We hebben altijd tussen de 80 en 100 auto's staan; vanaf 1500 euro tot 60.000 euro en alles er tussenin. Auto's met hoge instap, lage instap, stationwagons, cabrio's, en natuurlijk gezinsauto's."

En mocht onverhoopt de gezochte auto niet in voorraad zijn, dan gaat Sjaak graag op zoek. "Een flink aantal vaste klanten vertrouwen mij al jarenlang de zoektocht naar hun nieuwe auto toe." Geen auto verlaat de werkplaats zonder het predicaat goed, altijd bezegeld met een verse APK en bijna altijd met een onderhoudsbeurt. Financieren is mogelijk, lease en private lease ook. Net als een onderhoudsabonnement tegen een vast maandbedrag. 

En ook als het misgaat staat het team van Autobedrijf Willemsen klaar. "Als een klant in de regio strandt, dan halen we de auto op." Bij schade na een aanrijding staan de eigen schadeherstellers klaar om de auto weer in nieuwstaat te brengen. Nog zo'n service: onderhoud aan bedrijfswagens, waarbij zo wordt gepland dat het werk zoveel mogelijk door kan gaan. "Ja, je kunt gerust zeggen dat we onze klanten van A tot Z proberen te ontzorgen als het gaat om autorijden", besluit Sjaak Reulink. (BJK)

Meer berichten